Taxatierapport

De Woning Taxaties Amerstvoort verzorgt zeer voordelig een taxatie in Amersfoort en omgeving. Doordat wij enkel volgens de laatste taxatienormen werken, ontvangt u van ons altijd een professioneel en volledig compleet rapport welke door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd.

Er zijn meerdere situaties waarin een taxatierapport nodig kan zijn. We zetten de meest voorkomende situaties voor u op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van een hypotheek;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Bij een echtscheiding; wanneer bezittingen verdeeld moeten worden;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel de bezittingen waar zijn (bijvoorbeeld voor de belastingaangifte);
  • Voor het bepalen van de herbouwwaarde van de woning.

NWWI taxatierapport Amersfoort e.o.

Indien u een hypotheek wilt aanvragen, dient u een gevalideerd taxatierapport te kunnen overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt ook geaccepteerd voor een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). De kosten voor een NWWI taxatierapport in Valkenswaard of omgeving zijn vanaf € 892,98 incl. btw.

Let op: Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidstermijn voor een taxatierapport. Deze termijn kan variëren van drie tot zes maand. Vraag dit op voorhand altijd even na om extra kosten te voorkomen.

Regel vandaag nog uw taxatie

Wij zijn lid van de NVM, staan ingeschreven bij Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT en zijn aangesloten bij het validatie instituut NRVT.